Referat: Nora/Pershy. BK - Ervalla SK

NPBK - Ervalla SK 4-1 (1-0)
Karlsängskolans grus 11:00 21/3

1-1 Matte K (Alexis)

Ervalla begav sig på fredags morgonen till Nora. Grusplanen vid skolan var stenhård och vinden var kylig. Ervalla inledde matchen bäst och hade takt pinnen under de första 15 minutrarna innan npbk kunde komma in i matchen och i mitten av halvleken stänka in 1-0 i burgaveln från nära håll. I andra så börjar esk återigen bra med att vinna närkamper och andra bollar och nu är spelet förlagt till npbks planhalva mestadels och 1-1 kommer i mitten på andra. Gabi stressar fram bollen i npbks backlinje som Alexis snappar upp och skjuter där sen Matte K på "hockeyvis" styr in i målet. Efter det tror man ju esk skall fortsätta med ett högt tryck och jaga boll men istället lutar man sig lite tillbaka och npbk knackar sig förbi esk och lobbar in 2-1. Sen släpper esk in ytterliggare två mål innan slutet en hörna som studsar in i mål vid främre stolpen och ett fri läge som placeras stolpe in fastställer slutresultatet till 4-1. I ervalla är det kiffe på mitten som tillsammans med gabi sliter och kämpar till sig bollen och visar kampmoral. Om det är konditionen eller något annat i slutet av andra halvlek som gör att vi återigen tappar några mål återstår att se men vi måste sparka boll i 90 minuter snart och inte ha dalar under matcherna som gör att motståndarlagen hugger direkt.

lör 7 mar 2009, 11:00 Nora/Pershy. BK - Ervalla SK 2 - 1